Katteklinikken

Katteklinikken er kun for katte. Klinikken åbnede i september 2009 og ligger i rolige omgivelser i udkanten af Hillerød. Det er vores mål at gøre opholdet for vores kunder og patienter så behageligt som muligt. Klinikken er indrettet, så der er mindst mulig støj til at stresse dyrene. Kattene har deres helt egen bygning med venteværelse samt undersøgelsesrum.

Der er også mulighed for at få hjemmebesøg.

Læs mere om Mobilklinikken her.

Forudsætningen for grundig undersøgelse af katte er god tid og ro.

Sørg for at komme afsted i god tid, så stress i forbindelse med indfangning og transport til klinikken reduceres. Spørg på klinikken hvordan man lettest får sin kat ind i transportkassen, så skal vi vise dig hvordan.

Inden undersøgelsen lader vi katten gå frit i undersøgelsesrummet, hvilket hjælper katten med at få kontrol over situationen. Rolige katte tillader hurtigere og bedre behandling.

Vi anbefaler at katten transporteres i en velegnet transportkasse, hvor katten ikke kan undslippe.

Er katten vant til at gå i sele, er dette naturligvis også en mulighed.

Betaling kan foretages med kontanter, Dankort, Visa/Dankort og diverse kreditkort som eks. Marstercard.

Se vores priser her.

VIGTIGT NYT FOR KATTEEJERE

D. 1. juli 2021 træder en ændring i lovgivningen vedr. katte i kraft. Loven ændres for at opfordre katteejere til at få mærket og registreret kattene. Fra d. 1. juli kan en kat, der ikke er mærket med øretatovering, mikrochip eller halsbånd, optages eller videreformidles af enhver og den skal ikke fremlyses, hverken af privatpersoner eller internater. Er din kat mærket og registreret korrekt, har internatet eller optageren pligt til at kontakte dig inden for 24 timer og når kontakt er etableret, har du 24 timer til at afhente katten, medmindre andet bliver aftalt. Ellers bliver optageren ejer af katten. Få din kat mærket og registreret nu! Det er derfor vigtigt, at du får din kat mærket med øretatovering og/eller chip og registreret i mindst ét af de to landsdækkende katteregistre. Så er du nemlig sikret at få den hjem igen, hvis den skulle blive væk. Det er dit eget ansvar som katteejer at sørge for, at de oplysninger, der står i de to landsdækkende katteregistre, er opdaterede og korrekte.

Kontakt klinikken i dag

Udfyld formularen her på siden og vi vil snarest vende tilbage på din forespørgsel.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Selskov Dyreklinik er dyrenes foretrukne...

Igennem mange år er glade kunder kommet med deres dyr, og mange af vores kunder er tilbagevendende. Læs et udpluk af de gode anmeldelser her.

Lena Klarholt

"De er super søde og dygtige"

Jette Nimb Voss

​"Dejligt nærvær til hund og mennesker"

Bettina Løgager

"Bedste valg for dit dyr, ingen tvivl"

Firmaprofil​

Selskov Dyreklinik​

CVR: 31974380​

Adresse

Frydenborgvej 11-13

3400 Hillerød - Find vej til klinikken

Kontakt klinikken

Telefon:48 26 11 00

E-mail: info@selskovdyreklinik.dk

Åbningstider

​Man-fre: 8.00-17.00

Lørdag, søndag og helligdage: Se under Vagtdyrlægen​

Besøg også Katteklinikken​

Dyreklinik kun for katte. Trygge rammer for dig og din kat. Rolige omgivelser og god tid.​