Konsultation / sundhedseftersyn

​Er din hund, kat, fugl, marsvin eller kanin blevet syg er du velkommen til at ringe og bestille  tid til en konsultation hos os.

Ved en sundhedsundersøgelse lægger vi vægt på, at dyret er så trygt som muligt. Har dyret lyst og kan tåle det, anvender vi gerne godbidder. 

Vi starter ofte med en vægt for derefter at undersøge dyret nærmere. Hunde og katte får lov at gå frit rundt i konsultationen så man bedre kan vurdere dyrets bevægelsesmønster. 

Vi laver en sundhedsundersøgelse og undersøger bl.a.  mundhule, øjne, ører, lytter på hjerte og lunger og føler dyret igennem.

Hvis der er behov for det, går vi videre med yderligere undersøgelser, så som røntgen, blodprøver, urinprøver, hudprøver mm. 

Efter nærmere aftale kan der arrangeres hjemmebesøg

​Hundens 8-måneders undersøgelse.

Når hunden er 8 måneder er den kommet i puberteten og vi tilbyder et sundhedseftersyn.  Vi snakker om kønsmodning (evt. kastration/sterilisation) vækst, fodring, tandskifte, pels, adfærd mm.

Rådgivning

Vi rådgiver gerne om køb af nyt kæledyr. Er det en hund man er på udkig efter henviser vi også til Dansk Kennelklubs hjemmeside www.dkk.dk ”Vælg den rigtige hund” hvor der gives forslag til hvilken race der passer bedst.

Lovpligtig ansvarsforsikring for hunde og registrering i hunderegistret

I Danmark skal hunde skal have en lovpligtig ansvarsforsikring. Det er ligeledes lovpligtigt at en hund er chippet og registreret i Dansk Hunderegister, og dette skal de være inden hunden forlader opdrætter ved 8-ugers alderen. Ejeroplysningerne i registret skal altid være opdaterede og korrekte.

Kontakt klinikken i dag

Udfyld formularen her på siden og vi vil snarest vende tilbage på din forespørgsel.​ Vi glæder os til at høre fra dig!

Hunde, katte & smådyr

Dygtige dyrlæger

Fornuftige priser

Gratis tandtjek

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dyreklinik i Hillerød med dygtige dyrlæger og fornuftige priser​

Vi behandler både hunde, katte og andre små familiedyr i vores moderne og veludstyrede dyreklinik​ i Hillerød. Har du ikke mulighed for at komme til os, kan vi tilbyde mobil dyrlæge til hjemmebesøg.

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi poster ​billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Besøg også katteklinikken

Katteklinikken er kun for katte. Trygge rammer for dig og din kat. Rolige omgivelser og god tid - Besøg her

Åbningstider​

Mandag – Fredag:

08.00 – 17.00​

Lørdag, Søndag & Helligdage:

Kontaktoplysninger

Selskov Dyreklinik

Frydenborgvej 11 - 13, 3400 Hillerød

Find vej til klinikken

Telefon: 48 26 11 00

E-mail: info@selskovdyreklinik.dk