Gratis tandtjek hos os!                                                                                                              ​​Vagtdyrlægen | Kontakt os i dag på telefon: 48 26 11 ​00

Kontaktinformation:​

Frydenborgvej 11-13, 3400 Hillerød

CVR: 31974380

Mail:​ info@selskovdyreklinik.dk

Telefon: 48 26 11 ​00

Åbningstider:

​Man-fre: 8.00-17.00

Lørdag, søndag og helligdage: Se under Vagtdyrlægen

Skal vi kontakte dig?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hundefoder til ethvert behov​

​Hos Selskov Dyreklinik har vi et bredt udvalg af kvalitets hundefoder fra de bedste mærker, som vi forhandler og anbefaler ud fra din hunds behov. Al vores hundefoder lever op til høje krav om smag, råvarer, næringsoptagelse og pris.

Sundt og godt hundefoder er ikke nødvendigvis lig med dyrt hundefoder. I vores dyreklinik finder du foder i enhver prisklasse.

Vi forhandler følgende mærker inden for hundefoder:

Vores brede sortiment af hundefoder gør, at vi kan tilbyde foder til ethvert behov. Uanset om din hund har brug for diætfoder, foder til sensitiv pels, foder uden gluten eller noget helt andet, så har vi foderet til dig.

Hvilket hundefoder er bedst?

Det kan være svært at vurdere, hvad du skal købe af hundefoder, med de mange forskellige mærker og fodertyper der findes på markedet.

Hvilket hundefoder der er bedst, kommer selvfølgelig an på din hunds behov, alder og race. Her kan vi, med vores mange års erfaring og viden, rådgive dig til det rigtige foder til din hund.

 

Vi tilbyder 100 procent smagsgaranti på al vores foder samt gratis rådgivning om fodervalg. Som en ekstra service til vores loyale kunder tilbyder vi et rabatkort på køb af foder, der giver dig hver ottende pose hundefoder grats.

Det gælder for poser af samme størrelse og som er afhentet i klinikken, som er beliggende i Hillerød tæt på Allerød og Fredensborg.

Hør mere om vores foder til hunde

Har du spørgsmål angående vores udvalg af hundefoder eller vil du bare gerne høre mere om priser, skal du være velkommen til at kontakte os.

Ring til os på telefon 48 26 11 00 eller skriv til os på e-mail info@selskovdyreklinik.dk.​

Prøv vores landsdækkende webshop. Vi sender foder, plejeprodukter og

tilbehør med Post Nord alle hverdage.​

Dyreklinik kun for katte. Trygge rammer for dig og din kat. Rolige omgivelser og god tid.

​Mulighed for hjemmebesøg

hvis du ikke kan komme til os. Læs mere om hjemmebesøg her.​

HUSK:

Vi har altid gratis tandtjek af dit dyr. Kontakt os for tider.​

Firmaprofil

Selskov Dyreklinik​

CVR: 31974380

Kontakt os

Telefon:48 26 11 00

Mail: info@selskovdyreklinik.dk